Menu :

Noční závody Zalužany 2005

06. srpna 2005 Zalužany

      Po malém zklamání z odpoledních závodů jseme si to přijeli rozdat s ostatními do Zalužan. 

      Konal se tu první ročník Nočních závodů přímo na návsi. Opět se tu sešla řádka nadupaných týmů, včetně borců z Bezděkova pod Třemšínem. V kategorii můžů jsme po prvním kole, které opět sedlo klukům z Horních Hbit (18.76) se dělili s Bezděkovem o 2. místo časem 19.06. 

     Jelo se na sklopky a 2B. Domácí podali slušný výkon, ale chybičky je stáli lepší umístění. Ani kluci z Chrástu díky chybičkám se pořádně neumístili, jak se sluší na jejich novou ještě nedoladěnou mašinu.

       Druhé pokusy se nepovedli Hbitům -N a ani ostatním, včetně Bezděkova, kde proudaři upadla cestou hadice, pro kterou se vracel. Tak jsme se na druhý pokus rozběhli my a první pravý proud zasáhl terč v čase něco málo přes 17 sec. Jenže tma a rychlej zadek způsobily to, že Péťa na poslední chvíli nasadil proudnici a již si ji nestačil přikleknout a proud vody ho nachvilku rozhodil od přesného zamíření a byl z toho čas 19:21. 

Takže konečné 2.místo opět za H.Hbitama (sakra), 3. Bezděkov , díky horšímu času z druhého kola.

V kategorii žen se naše holky po prvním kole pohybovaly na chvostu pořadí. V druhém kole však heroickým výkonem se postaraly (společně s vypůjčenou Šárkou z Prosenické Lhoty) o naší největší radost Radělidí ten den, neb s časem něco málo přes 23sec VYHRÁLY!!!! Holky děkujem, aspoň někdo :o)

fotogalerie

 

 

 

 

Úvodní stránka | přidat k oblíbeným | nastavit jako výchozí stránku